Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ένας ακόμη τραμπούκος


Πότμος: ένας ακόμη τραμπούκος

«Αν ήμουν στη Λάρισα, δε θα ήμουν απλώς με «σφυρίχτρες» έξω από τη συνεδρίαση των ΠΑΣΟΚων, αλλά θα τους πλάκωνα στις φάπες όπου τυχόν εμφανίζονταν.»
Τρομάζει ο βίαιος φανατισμός της παραπάνω δήλωσης. Μιας δήλωσης που ακολούθησε δικό μου δημοσίευμα – οργισμένης αντίδρασης στην επίθεση μερικών δεκάδων «αγανακτισμένων» σε κομματική συνέλευση του ΠΑΣΟΚ.
Ποιος είναι ο συντάκτης της παραπάνω δήλωσης; Άγνωστο. Ανώνυμος. Μπορεί ελεύθερα να απειλεί χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν. Η ανωνυμία του μάλιστα προστατεύεται από τους νόμους της δημοκρατίας την οποία ο ίδιος λοιδορεί. Ένας ανώνυμος με το ψευδώνυμο Πότμος και με ομώνυμο ιστολόγιο.
Ο συντάκτης της παραπάνω δήλωσης δεν μένει εκεί. Προχωρά, ως καλός μαθητής του Γκέμπελς ακόμα περισσότερο. Στο κείμενό μου, εκφράζοντας την αγωνία μου για μια πιθανή τραγική κλιμάκωση των προκλήσεων που θα προέκυπτε από θερμόαιμους ως απάντηση της επίθεσης των αγανακτισμένων, έγραφα: «Στην κατήφορό τους αυτό δεν διστάζουν να ρισκάρουν συγκρούσεις ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες πολιτών την εξέλιξη των οποίων κανείς δεν μπορεί (ή δεν θέλει καν) να προβλέψει. Αλήθεια, ποιος θα συγκρατήσει αύριο εκατό θερμόαιμους Πασοκτσήδες από το να πάνε στην συνέλευση των αγανακτισμένων της Λάρισας και να την κάνουν λαμπόγυαλο;»
Ξέρετε πως μετέφρασε την παραπάνω εκδήλωση αγωνίας το ανθρωποειδές με την κουκούλα; Ως απειλή! «Η κάστα σκυλιών της εξουσίας που λέγονται ΠΑΣΟΚοι και ΝΔτες (ένα και το αυτό, αδιαίρετοι και ομοούσιοι) δεν είναι παρά ένας φασιστικός κομματικός ψηφοστρατός. Πλην όμως, στον πραγματικό κόσμο, είναι τόσο αισχρή μειοψηφία που, όχι 100, ούτε 10 δε μπορούν να μαζέψουν, ώστε να απειλούν και μάλιστα με τη δική σου θρασύτητα, οποιαδήποτε συγκέντρωση.» γράφει το ανεκδιήγητο φασιστάκι.
Δεν θα ανέφερα τίποτα από τα παραπάνω αν δεν γνώριζα μερικά πράγματα για τον αλήτη που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Πότμος. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η ανεκτικότητα όχι της πολιτείας αλλά μερίδας πολιτών απέναντι σε αλήτες σαν τον παραπάνω οδηγεί με ασφάλεια στην αποθράσυνση τους.  

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους βάλατε τα πράγματα στην θέση τους, κε Παντελή. Ως πότε θα αφήνουμε τους ανώνυμους αλήτες να τριγυρνούν ελεύθεροι; Πρέπει να αρχίζουμε να καθαρίζουμε την χώρα από αυτούς.

    Το άθλιο φασιστικό υποκείμενο που λέγεται Πότμος έχει και twitter! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΑΣΕΙΣ κρυμμένος κάτω από την κουκούλα της ανωνυμίας.
    https://twitter.com/#!/potmos

    Τέλος, θέλω να πω πως χαίρομαι που βλέπω επώνυμους -όπως εσάς- που προβάλλουν αυτά τα ζητήματα. Λίγο διάβασα το προφίλ σας και νιώθω σαν να σας ξέρω πάντα!
    Είστε Ανδρας, Τοξότης, Περιβαλλοντολόγος, και σας λένε Παντελή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακής ποιότητας χιούμορ εναντίον ταμπακέρας σημειώσατε 2. Ευχαριστώ για τα λουλούδια. Εάν σας προσέλαβε ο τσαμπουκαλεμένος και έτοιμος να μοιράσει σφαλιάρες να του διαφημίσετε το προφιλ του στο τουϊτερ, μην του ζητησετε λεφτά. Η δουλειά σας είναι για κλάματα. Υ.Γ. Για να σας διευκολύνω λίγο, επειδή κάνετε το φάκελό μου: http://pantelismitsiou.blogspot.com/p/blog-page.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Μήτσιου, έχω μείνει έκπληκτος από τον τραμπουκισμό που διέπραξε ο συνεργάτης μου στο παρελθόν. Ήδη έχω κινήσει διαδικασίες για την απέλαση του από την ομάδα του OmniaTV (δε δίνω διεύθυνση για να μη θεωρηθώ διαφημιστής).

    Γενικότερα δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα μας. Προσφάτως μάλιστα ο εν λόγω τραμπούκος σε συνεργασία με τον Μενάκιο Πολίτη καταχράστηκε το κεφάλαιο των 12€ από το ταμείο του OmniaTV αγοράζοντας σουβλάκια από τον Σάββα ή τα άγραφα ή τον Κάβουρα (δε διευκρινίστηκε ακόμα).

    Σήμερα διάβασα την δημοσίευση σας. Ως εδώ ήταν.
    Έξω οι φασίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Μήτσιου, είσαστε σίγουρος πως το μένος του εν λόγω τραμπούκου δεν προκάλεσε η πασοκοσκυλίαση σας αλλά οι αισθητικές σας επιλογές τύπου Πασχάλης και Ολύμπιανς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή