Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γιατί χαίρεται ο κόσμος;


Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν στις Κάννες

Τις τελευταίες μέρες έχει εδραιωθεί η άποψή μου ότι είμαστε ίσως η μόνη χώρα στον κόσμο που χρήζει άμεσης ψυχιατρικής υποστήριξης.
·         Όσοι φώναζαν για δημοψήφισμα, εξεμάνησαν όταν εξηγγέλθη και πανηγυρίζουν επειδή οι ευρωπαίοι έβαλαν χέρι στον πρωθυπουργό γι’ αυτή του την απόφαση.
·         Όσοι κόπτονται περί της ανάγκης έκφρασης του λαού, δεν θέλουν δημοψήφισμα επειδή ίσως ο λαός αποφασίσει διαφορετικά από αυτό που θέλουν αυτοί.
·         Όσοι χτυπιόντουσαν ότι πρέπει να επαναδιαπραγματευτούμε τα πάντα, γλεντάνε επειδή οι Μερκοζί μας κάλεσαν να δεχτούμε το πακέτο «ως έχει» αλλιώς η πόρτα της εξόδου από το ευρώ είναι όπως μπήκαμε, δεξιά
·         Παρ’ ότι  γνωρίζουν ότι και η δόση και η συμφωνία θα πάγωναν αν είχαν ανακοινωθεί εκλογές, παρ’ όλα αυτά, ζητούν εκλογές.
·         Παρ’ ότι θα αντιδρούσαν αν η συμφωνία κυρωνόταν μόνο από 151 βουλευτές επιμένουν ότι η μόνη σωστή πράξη είναι η επικύρωση από τη βουλή.
·         Καμαρώνουν τους Μερκοζί επειδή «μάλωσαν» τον πρωθυπουργό που είπε ότι θα επικυρώσει μέσω του λαού τη συμφωνία και ταυτόχρονα μιλάνε για κατοχές και τέταρτα ράιχ.
Επειδή έχω ζαλιστεί με τις άπειρες πιρουέτες των κομματικών σχηματισμών και του πολιτικού προσωπικού κι επειδή το ΚΚΕ (το μόνο ακίνητο από την αυγή της ιστορίας – το σύμπαν κινείται, το ΚΚΕ όχι  - κόμμα) δεν μου ταιριάζει, παρακαλώ την χώρα να κάνει στάση να κατέβω.
Είναι διαδεδομένη πλέον η άποψη ότι μέχρι να εφευρεθεί μέθοδος μεταμόσχευσης εγκεφάλου η ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια μπροστά στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου